Programma

WEEKENDRETRAITE
Datum: 8 -9 – 10 maart 2019
Thema:
Wordt later bekend gemaakt
Locatie:
Livingroom Yoga in Laren
Kosten: 
€ 595,- excl. 21% BTW (zakelijk) en € 595,- incl. 21% BTW (particulier)
Inclusief: ontbijt, lunch, diner, 2 overnachtingen en materiaalkosten

Klik hier voor het programma
En klik hier voor meer achtergrondinformatie

 

 

The_Rose_Bower_Buscot_Park

WINTER-EDITIE
Datum: 14 december 2018
Thema: Winterslaap
Locatie: Atelier voor kunstzinnig coachen, Ommerenveldseweg 13 in Ommeren
Kosten: € 95,- incl. lunch en materiaalkosten
Klik hier voor de video-impressie

Programma
Om 10.00 uur is er koffie en thee met iets lekkers en maken we kort kennis met elkaar. Daarna leiden we de sessie in met een verhaal, dat elke editie weer anders is. Dit verhaal raakt het thema aan van die dag en zal als een rode draad door de dag lopen. Hiermee maken we je ook bekend met de kracht van Storytelling en Rituelen;  een creatieve manier om onze innerlijke wijsheid met elkaar en de wereld te delen.
Waarna je vervolgens samen met je zusters Het atelier instapt. Het atelier staat in de sessie symbool voor de tempel in jou zelf, waar je creatieve levensenergie in een beschermde omgeving vrij uit mag stromen. Hier komen we door dans, meditatie- en ontspanningsoefeningen dichter bij ons gevoel en zakken we zo meer in ons lichaam.
Je zult ontdekken dat dan je hart gaat spreken in plaats van je hoofd.Wat wil jouw hart jou vertellen? Hoe lief heb jij jezelf? Waar stroomt jouw hart van over? Waar word jij blij van?

Afwisselend met verf, krijt, potloden, muziek en dans ga je vervolgens aan de slag. Gedurende de dag maak je in verschillende lagen een kunstwerk van de Taal van jouw Hart. Een kunstwerk dat richting geeft aan jouw verlangens en dat een rol mag gaan spelen in jouw dagelijkse leven. Je kunt het bijvoorbeeld thuis ophangen en je er elke dag mee verbinden. Als een reminder van hoe jij het pad van de liefde wilt volgen.

Rond 13.00 uur is er een heerlijke vegetarische lunch en kun je als je wilt even buiten wandelen

Van 16.30 tot 17.00 uur ronden we de workshop af door met elkaar te kijken naar de kunstwerken die zijn ontstaan. Natuurlijk ben je vrij om hierin iets over je eigen creatieproces te delen.  Het effect van naar je hart en zonder oordeel naar elkaar luisteren en daar kunstzinnig vorm aan geven, kan voedend en helend zijn.
En daar hoef je geen kunstzinnige ervaring voor te hebben!