Weekendretraite 2020

weekendretraite 7-8  maart

Internationale Vrouwendag, te weten 8 maart, valt dit jaar op een zondag, oftewel  een rustdag. Reden temeer om voor onszelf en voor onze dochters en/of nichten een moment te creëren om even stil te staan. Daarom organiseren we weer een speciale editie van Creatieve Vrouwencirkel en wel een weekendretraite: 7 en 8 maart.

Van zaterdag 7 tot en met zondag 8 maart nemen we de tijd om ons als moeders en tantes, dochters en nichten, met elkaar te verbinden. We kunnen in rust landen in ons lijf, spreken vanuit ons hart, samen in stilte zijn en onze creatieve flow volgen, waarheen het maar wil stromen.

vrouwencirkel 8 mrt 2019

Waarom wij dat als vrouwen nodig hebben?
Omdat, zo ervaren wij elke keer weer, het onze wezenlijke natuur is in verbinding te zijn met onze omgeving. Zo is het nu eenmaal met vrouwen. En misschien ben je deze verbinding wel een beetje kwijt geraakt, of wil je er meer van in je leven, of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat dit voor jou betekent?

De taal van mijn hart
Wij horen het elke keer na afloop van onze creatieve vrouwenworkshops: “Hoe integreer ik wat ik vandaag heb ervaren in mijn dagelijkse leven? En hoe kan ik temidden van alle hectiek mijn rust vinden en expressie geven aan de taal van mijn hart en mijn creatieve verlangens?”

binnen ¤ buiten ¤ innerlijk ¤ uiterlijk ¤ binnenshuis ¤ buitenshuis ¤
boerenleven ¤ kunstenaarsleven ¤ water ¤ vuur

Integratie
Onze retraite biedt je de mogelijkheid om die ogenschijnlijke uitersten juist met elkaar te integreren: in het centrum van het levendige en artistieke dorp Laren ook de landelijke rust ervaren van de boerengemeenschap die daar oorspronkelijk woonde. En terwijl je je een weekend lang met je zusters laaft aan je muzen, kun je individueel ervaren hoe je ‘binnen’ met ‘buiten’, water met vuur en innerlijk met uiterlijk combineert en integreert.

Wat gaan we doen?
Vanuit een warm, gezellig en artistiek huiselijke ingerichte locatie in The Livingroom Yoga in Laren gaan we samen op verhaal komen, ons creatief uitdrukken en gaan we ons opladen op de krachtplekken die Laren rijk is. Ontbijt, lunch en diner worden verzorgd door
Holy Basil.

Doe je ook mee? Er is plaats voor maximaal 12 personen.
Je kunt je hier aanmelden

Samengevat
Data: zaterdag 7 maart 15.00 tot zondag 9 maart 17.30
Locatie: The Livingroom Yoga in Laren (N-H)
Verblijf: Volpension met vegetarisch biologische keuken
Tarief: € 395,- excl. 21% BTW (zakelijk); € 395,- incl. 21% BTW (particulier)
Kamers: 2 persoonskamers (met of zonder badkamer)
Minimaal aantal deelnemers: 6 personen
Maximaal aantal deelnemers:
12 personen